Jdi na obsah Jdi na menu

Dřevěná okna

Chcete-li mít kvalitní bydlení, stačí si do Vašeho budoucího úžasného interiéru pořídit dřevěná okna i s dřevěnými okny místo obyčejných plastových oken. Díky nejpřísnějším evropským normám, můžeme mít v interiéru to nejkvalitnější, co může být.

Dnešní dřevěné výrobky totiž těmto přísným evropským normám podléhají a jsou vyráběny pod přísným dohledem a jsou zpracovávány těmi nejnovějšími technologiemi. Hranoly jsou vyráběny lepením tří vrstev vysoce kvalitních jehličnanových lamel, což zajišťuje jejich stabilitu a tvarovou stálost. Na přání zákazníka můžou firmy dodat také jiné materiály, a to i exotické dřeviny.

Přečtěte si také informace o průběhu výměny plastových oken. Veškeré práce, které jsou potřebné k provedení výměny plastových oken, jsou provedeny během jednoho dne.

 

dřevěná okna

 

Okna jsou osazena dvojitým izolačním velmi kvalitním sklem. Dřevo na rámy je několikrát přebroušeno, následně impregnováno máčením a nakonec nastříkáno dvojitou vrstvou akrylátového laku s UV filtrem. To zajišťuje vysokou odolnost a trvanlivost oken. Získat tak můžete nejmodernější okna s výbornými vlastnostmi v tradičním provedení, které zachovají původní styl nemovitosti.