Jdi na obsah Jdi na menu

Plastová okna

Dnes, kdy je důležité zabránit únikům tepla především proto, že se ceny za energii neustále zvyšují a zvyšují, musíme, přemýšlet o oknech, které Vám tuto velice lehce splnitelnou noční můru nesplní.

Tuto šíleně děsivou noční můru Vám nesplní, a to na 100%, plastová okna. Plast, spolu s plastovými okny dříve patřil k nedůvěryhodnému materiálu, kterému nikdo nedůvěřoval a nechtěl ho na svůj dům instalovat, ale dnes? Dnes jsou plastová okna nejpoužívanějšími okny vůbec a to díky jejich levné ceně a také neprostupnosti tepla.

 

plastová okna

 

Okna jsou nabízeny z profilů Aluplast a Deceuninck, jako pěti komorové okna, šesti komorové, osmi komorové a na výběr máte z dvou nebo tří těsnění s izolačním dvojsklem či trojsklem.

Barevné provedení oken, je různé. Barva rámu okna může být buďto bílá, či zlatá, nazývaná jako zlatý dub, dále mahagonová, ořechová, palisandrová a v neposlední řadě také tmavého dubu. Na výběr je také ze skleněných výplní, a to čirá kůra, bronzová kůra, silvit, delta, madeira, grepi, chinchila a v neposlední řadě také krizet.